150g margarin
2dl socker
3 ägg
2dl mjöl
½dl kakao
1tsk bakpulver
Cocoskräm:
50g-75g margarin
1dl florsocker
2½tsk vaniljsocker
2 ägggulor
2dl cocos
1. Rör margarinet och sockret i en bunke.
2. Rör i äggen ett i taget.
3. Blanda övriga ingredienser och ha i det i smeten. Blanda.
4.Häll i smeten i en halv långpanna med bakplåtspapper. Grädda i 200 grader i 20 minuter i nedre delen av ugnen. Låt svalna.
5. Blanda alla ingredienser i cocoskrämen i en bunke.
6. Dela den kalla kakan i två bottnar. Bred cocoskrämen på den undre delen och lägg på den andra.
7. Sila över florsocker och skär i bitar.
Har även kanske tänkt att prova att göra maränger men det får vi se.
Ikväll är det match i Ludvika, långt borta! Jag kommer att komma hem vid 21:00 ikväll, så tur att det är sommarlov.
KRAMAR :D
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar